Ansvarsfraskrivelse

Generelt

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.

Affiliate link og markedsføring

Denne nettsiden inneholder affiliate linker til nettbutikker som selger produkter innen kosttilskudd og andre helseprodukter. Vi mottar en provisjon fra nettbutikker når brukere klikker på affiliate linkene og fullfører et kjøp. Vi tar ikke ansvar for eventuelle problemer som oppstår under kjøpet eller for kvaliteten på produktene som selges av nettbutikker.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller fjerne affiliate linker og markedsføringsinnhold på nettsiden vår når som helst uten varsel.

Ansvarsfraskrivelse for eksterne lenker

Denne nettsiden kan inneholde lenker til eksterne nettsider som ikke er under vår kontroll. Vi tar ikke ansvar for innholdet på disse nettsidene eller for eventuelle skader, tap eller ulemper som kan oppstå ved å bruke disse lenkene.

Endringer i ansvarsfraskrivelsen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne ansvarsfraskrivelsen når som helst uten varsel. Det er ditt ansvar å lese gjennom denne ansvarsfraskrivelsen regelmessig for å være oppdatert på eventuelle endringer.