Hyperice Hypervolt 2 Pro anmeldelse: En sikker vinner?

Oppdatert:

Denne artikkelen inneholder annonsørlenker
 • Slik vurderer vi produktene

  Vi ønsker alltid å gjennomføre tester av produktene i virkeligheten når vi vurderer dem. Der det ikke er praktisk eller økonomisk gjennomførbart, baseres vurderingen vår på et mangfold av kriterier.

  Noen av disse kriteriene inkluderer pris, spesifikasjoner, tilbakemeldinger fra kunder, nettbutikkens omtaler, garantiperioden for produktet, overordnet kvalitet, samt tester utført av tredjeparter. Det er viktig å merke seg at ikke alle produktene vi omtaler, har gjennomgått virkelighetstesting av oss. Produktene vi omtaler er hentet fra nettbutikker som deltar i affiliate-programmer, og som gir provisjon for hvert salg.

  Våre testresultater reflekterer redaksjonens og skribentens egne meninger om de respektive produktene.

  Les mer her

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en svært populær percussive massasjemaskin som kommer til stor nytte for de som søker å lette stramme og ømme muskler i hverdagen. En slik massasjemetode påfører et jevnt, gjentatt trykk på målrettede muskler, noe som bidrar til å redusere spenningen og slappe av musklene. Selv om det ikke er en erstatning for å få profesjonell hjelp fra en fysioterapeut eller massasjeterapeut, er percussive massasjemetoden kjent for å bidra til å bryte opp muskelinflammasjon, redusere smerte og muskelsårhet.

Hyperice Hypervolt 2 Pro
logoen til Hyperice Hypervolt 2 Pro sin leverandør
Hyperice Hypervolt 2 Pro produktbilde

Spesifikasjoner

 • Hastighet: 5
 • Batteritid: 3 timer
 • Massasjehoder: 5 (fork, ball, cushion, flat, bullet)
 • Behandlingsdybde: 14 mm
Se tilbudet

Annonsørlenke

Fordeler

 • star iconFem forskjellige hastigheter
 • star iconLavt støynivå
 • star iconFem ulike massasjehoder
 • star iconTre trykknivåer
 • star iconBehandlingsbybde på 14 mm
 • star iconApp-støtte

Ulemper

 • minus iconDyr

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en høykvalitets massasjepistol som tilbyr mange funksjoner og er designet for maksimal effektivitet. Sammenlignet med andre modeller, er denne enheten trådløs, oppladbar og kompakt. Med en vekt på 2,6 pounds og med dimensjoner på om lag 10 inches lang, passer Hypervolt 2 Pro godt sammen med andre førsteklasses massasjemaskiner. Det har også blitt fremhevet som topp percussive massasjemaskin i veiledninger for idrettsutøvere og massasjepistoler.

Hyperice Hypervolt 2 Pro funksjoner og spesifikasjoner

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en førsteklasses massasjedings, kjent for sine imponerende funksjoner. Den har en kraftig og avtakbart håndtak, sammen med et utskiftbart batteri. Enheten leveres med fem massasjehodevedlegg, en oppbevaringspose, en 18V ladekabel og adapter samt tre internasjonale pluggadaptere. Den bærbare og kompakte designen gjør den enkel å lagre og ta med seg på reise.

For å bruke massasjedingsen, skru på bryteren på bunnen av håndtaket. En grønn LED-lysindikator viser at enheten er på. Deretter velger du hastighetsnivå ved å vri på hastighetsbryteren. Batteriet varer opptil tre timer før det trenger lading, og LED-lysindikatoren endrer farge fra grønt til gult når batteriet er lavt.

Hyperice Hypervolt 2 Pro drives av et 90W-batteri og har fem hastighetsnivåer. Å øke hastigheten alene gir ikke nødvendigvis mer kraft til muskelen, men trykkindikatoren på hastighetsvelgeren vil vise tre nivåer av trykk. Enheten har en avstivningskraft på rundt 60 til 70 pund, og dette beskytter brukere fra å bruke for mye kraft og risikere skade.

Enheten skiller seg ut for sin lavt støynivå sammenlignet med andre massasjedings på markedet. Selv på høyeste hastighet, lager den bare en lav vibrerende lyd.

Hyperice Hypervolt 2 Pro leveres med fem vedlegg: gaffel, kule, flat, pute og kule. Massasjehodenes utforming gjør dem enkle å bytte ut ved å trekke dem forsiktig av og på, uten behov for å skru eller gjenget dem.

Denne massasjedingsen er kompatibel med Hyperice-appen, som tilbyr et bredt utvalg av massasjerutiner via Bluetooth-tilkobling. Du kan velge en rutine basert på ditt mål, for eksempel avslapning, oppvarming før trening, restitusjon etter løping eller hel kroppsavslapning. Appen gjør det også mulig å søke etter spesifikke muskelgrupper ved hjelp av et kroppsdiagram, og hver rutine gir anbefalinger for hvilket vedlegg som skal brukes.

Hyperice Hypervolt 2 Pro er et variert verktøy for massasje med mange funksjoner som vil imponere brukerne og hjelpe dem med å oppnå effektiv restitusjon og muskelavslapning.

Hyperice Hypervolt 2 Pro sin ytelse

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en førsteklasses massasjeapparat for å gi percussiv massasje. Den kommer med et rent og ergonomisk design, og er enkel å bruke med en av/på-knapp og hastighetsvelger. Fem hastigheter, tre trykknivåer, fem forskjellige massasjehoder og en app med mange forskjellige rutiner gjør denne massasjepistolen svært allsidig.

Motoren er stillegående og kraftig nok til å massere musklene ordentlig. Den har en kompakt størrelse og et avtagbart håndtak, noe som gjør det enkelt å oppbevare og transportere massasjepistolen. Det er mye å like ved Hyperice Hypervolt 2 Pro.

På den annen side er prislappen på omtrent 330 amerikanske dollar noe høy sammenlignet med andre massasjeapparater. Hvis du er på jakt etter et rimeligere alternativ, kan du vurdere Addaday BioZoom Edge. Det er verdt å merke seg at selv om percussiv massasje kan lindre muskelsmerter og løse opp stramme muskler, er det ennå ikke bevist at denne typen massasjeterapi har en positiv innvirkning på idrettsprestasjoner.

Alt i alt er Hyperice Hypervolt 2 Pro et solid valg for seriøse idrettsutøvere eller for de som har tette muskelvev og ønsker en kraftig massasjepistol for lindring og bedre bevegelsesutslag.

Hyperice Hypervolt 2 Pro produktbilde Hyperice Hypervolt 2 Pro
Se tilbudet

Annonsørlenke

Generelle inntrykk

Hyperice Hypervolt 2 Pro er et fremragende valg for de som ønsker det beste innen perkusjonsmassasje. Denne massasjepistolen er kraftig, men samtidig stillegående, og prisen anses som rimelig for kvaliteten man får. En ulempe er at den ikke leveres med et bæreetui, og den kunne med fordel vært litt lettere.

Det er imponerende hvor allsidig og ergonomisk Hypervolt 2 Pro er, samt hvor raskt den lades opp. Den er praktisk for hjemmebruk og egenomsorg, med et bredt utvalg av rutiner tilgjengelig i appen.

Selv om den er et luksuriøst restitusjonsverktøy, er det viktig å huske på at den ikke er en nødvendighet for god restitusjon eller bedre idrettsprestasjoner. Den skal heller ikke erstatte behandling fra profesjonelle fysioterapeuter eller massører.

Les vår massasjepistol-test