Theragun Elite anmeldelse: En grundig gjennomgang (2023)

Oppdatert:

Denne artikkelen inneholder annonsørlenker
 • Slik vurderer vi produktene

  Vi ønsker alltid å gjennomføre tester av produktene i virkeligheten når vi vurderer dem. Der det ikke er praktisk eller økonomisk gjennomførbart, baseres vurderingen vår på et mangfold av kriterier.

  Noen av disse kriteriene inkluderer pris, spesifikasjoner, tilbakemeldinger fra kunder, nettbutikkens omtaler, garantiperioden for produktet, overordnet kvalitet, samt tester utført av tredjeparter. Det er viktig å merke seg at ikke alle produktene vi omtaler, har gjennomgått virkelighetstesting av oss. Produktene vi omtaler er hentet fra nettbutikker som deltar i affiliate-programmer, og som gir provisjon for hvert salg.

  Våre testresultater reflekterer redaksjonens og skribentens egne meninger om de respektive produktene.

  Les mer her

Theragun Elite er en kostbar, men verdig investering for alle som ønsker å forbedre bevegelse og velvære. Denne massasjeapparatet har en ergonomisk multigripdesign, som gjør det enkelt å bruke, og kommer med smertefrie lukkede skumfeste, noe som gjør massasjen mer behagelig. Dessuten gir QX65-motoren gode ytelse ved å levere opptil 40lbs trykk uten å stoppe eller rekylere. I tillegg tilbyr den omfattende Therabody-appen et bredt spekter av funksjoner og støtte for brukerne.

Theragun Elite
logoen til Theragun Elite sin leverandør
Theragun Elite produktbilde

Spesifikasjoner

 • Hastigheter: 5
 • Behandlingsdybde: 15 mm
 • Batteritid: 2 timer
 • Massasjehoder: 5
Se tilbudet

Annonsørlenke

Fordeler

Ulemper

Selv om Theragun Elite kan være dyr, tilbyr den høy ytelse sammenlignet med andre massasjeapparater på markedet. Med en dybde på 16 mm kan Theragun Elite trenge godt inn i vevet og stimulere blodsirkulasjonen, noe som fører til avslapning og raskere restitusjon. Den passer perfekt for idrettsutøvere og amatører, og hjelper med oppvarming, skadeforebygging og muskelreparasjon. Det må imidlertid nevnes at bærevesken er litt stor og tung, noe som kan være et ulempe for noen brukere.

Theragun Elite: Pris og tilgjengelighet

Theragun Elite har en pris som matcher dens høykvalitetsnavn. Den koster $399, noe som som regel gjør den dyrere enn sammenlignbare massasjepistolalternativer som TimTam Power Massager og Hyperice Hypervolt Plus.

Theragun Elite er for øyeblikket tilgjengelig i to farger: hvit og svart.

 • Pris: $399
 • Tilgjengelige farger: Hvit, svart
 • Kjøpssteder: Større nettbutikker og Therabodys nettside

Theragun Elite: Design

Det solide, triangulære designet til Theragun Elite skiller seg fra den typiske formen på mange populære massasjeapparater, som Legiral Le3 eller Hyperice Hypervolt. I motsetning til disse tilbudene, kan Theragun Elite holdes på forskjellige måter, noe som gir brukerne mulighet til å påføre trykk mer effektivt og komfortabelt. Dette flergrepsdesignet er spesielt hjelpsomt når man skal nå vanskelige steder, som korsryggen og hamstringsmusklene.

På toppen av Theragun Elite finner du en OLED-skjerm som viser gjeldende hastighet, batterilevetid og et meter for påført trykk. Dette er en nyttig funksjon hvis du har en tendens til å presse for hardt eller for lite på muskelvevet. Pil opp og pil ned-kontroller under skjermen lar deg endre Elite-hastigheten til enten 1750, 1900, 2100, 2200 eller 2400 slag per minutt. Disse hastighetene vil fungere for nesten hvor som helst på kroppen, men du kan finjustere din Elite til en mer spesifikk slagfrekvens ved å bruke Therabody App (tilgjengelig for iOS og Android). Pilkontroller til venstre og høyre lar brukere veksle mellom opptil tre forhåndsinnstilte behandlinger.

Ifølge Theragun skiller Elite seg ut fra konkurransen med en 16 mm amplitude som lar massasjepistolen trenge 60% dypere inn i muskelvevet enn gjennomsnittlige apparater. Mens det er sant at de fleste apparater opererer i området 10-14 mm, har også noen konkurrenter som Vybe V2 en amplitude på 16 mm (til en mye lavere pris).

Inne i Theragun Elites kropp er det en isolert QX65 børsteløs motor og forsterket drivverk, som kan levere opptil 40 pounds ekstra trykk uten stans, redusert hastighet eller støy.

Theragun Elite, de fem tilbehørene og strømadapteren kommer i en hard skallet bæreveske med forskjellige oppbevaringsrom. Den er stor og vil ta mye plass i treningsbagen eller kofferten din. Når det er sagt, hvis jeg betaler nesten 400 dollar for et massasjeapparat, foretrekker jeg en stor og beskyttende koffert fremfor en som er tynnere og mer kompakt. Hvis du er på utkikk etter et massasjeapparat med bedre bærbarhet, kan du ta en titt på Theragun Mini.

Theragun Elite: Tilbehør

Theragun Elite leveres med fem lukkede tilbehør: en “dempende” egnet for ømme eller benete områder, en “standard ball” passende for både større og mindre muskelgrupper, en “kile” som kan brukes for “skraping” og “spyling” bevegelser for å øke blodsirkulasjonen, en “tommel” som kan grave inn i tøffe triggerpunkter, og en “kjegle” for presis muskelbehandling på steder som hender og føtter.

Ved første øyekast var noen av vedleggene noe skremmende – spesielt tommelen og kjeglen. Lignende formet tilbehør på andre maskiner viste seg å være uutholdelig, og tidspunktet for anbefalt bruk ble ofte overskredet. Imidlertid, siden Elites vedlegg er laget av et ikke-porøst skum i stedet for hard plast, er effekten en mye mer tolerabel, men fortsatt veldig kraftig, slagmassasje. Påføring av kjeglevedlegget løsnet mye spenning i føttene etter lange løp, og tommelen jobbet godt på stram TFL (en muskel i hofteområdet).

Det var flere tilfeller der kilen ble brukt på IT Band (bindevev som løper langs utsiden av låret), men det ble oftest brukt demperen og standard ballen. Likevel er det fint å ha mer spesialiserte vedlegg for spesifikke muskelgrupper og problemområder.

Theragun Elite: Ytelse

Theragun Elite er et stille og kraftig massasjeapparat fra Therabody. Dens kraftige motor produserer opptil 2400 slag per minutt, men holder støynivået mellom 60 og 63 desibel under bruk. Dette er lavere enn konkurrenter som LifePro Fusion FX og LifePro Sonic håndholdt massasjeapparat, som kan få støy opp til 75 desibel.

Når det gjelder batterilevetid, er Theragun Elite solid med opptil to timer bruk per full lading. Det finnes lengre batterilevetider på markedet, som Sportneer Deep Tissue Muscle Massager, som varer opptil seks timer, men to timer er mer enn nok tid mellom lading i løpet av en uke. Lading av batteriet tar rundt en time før det er helt fullt igjen.

Et vanlig problem med mange massasjeapparater er at de kan sprette eller sparke tilbake under bruk, spesielt når man endrer på trykkstyrken. Dette fører til tap av kontroll over apparatet og kan være ubehagelig. Theragun Elite unngår dette problemet ved å tilpasse trykket uten at stangen senker hastigheten eller spretter tilbake under bruk.

Den høyeste innstillingen for slag per minutt på Theragun Elite er 2400, noe som gir effektiv og behagelig behandling i de mest problematiske områdene. Selv om det finnes massasjeapparater med høyere hastigheter, gir 2400 slag per minutt meget god effekt for å redusere trykkpunkter og smerte i alle kroppens muskelgrupper.

Sammenfattet tilbyr Theragun Elite stille drift, korte ladetider, og en kraftig motor uten tilbakeslag, slik at du kan oppnå dyp og effektiv massasje for lindring av muskelspenninger og ømhet.

Therabody-appen

Theragun Elite endrer seg fra et kostbart treningsverktøy som bare eksperter kunne bruke fullt ut, til et revolusjonerende helsehjelpemiddel som kan være nyttig for idrettsutøvere, kontorarbeidere og alle derimellom når det brukes sammen med den omfattende Therabody-appen.

Å åpne Therabody-appen kan være overveldende i starten – en “Utforsk” -seksjon viser innledende programmering, aktivitetsspesifikke oppvarmings- og restitusjonsprotokoller, rutiner for å hjelpe med søvnregulering, regimer for alle de store muskelgruppene og til og med planer for å lette smerter forbundet med reiser og jetlag. Til tross for sin imponerende natur, ligger nøkkelen til å låse opp alle Elite-funksjonene i dette omfattende biblioteket.

Når du slår på Theragun Elite, kobles enheten automatisk til Therabody-appen via Bluetooth. Å velge et av de forskjellige alternativene fra Utforsk-siden, gir en forhåndsvisning av programmets målrettede områder (som biceps, korsrygg eller legger), alle vedleggene du trenger og en estimert fullføringstid. Trykk på startknappen, og din Elite begynner automatisk å kjøre med den angitte PPM, med et diagram som viser hvor på kroppen man skal plassere pistolen, og en tidsnedtelling for hvert område. I tillegg viser appen brukere hvilken grep-posisjon som anbefales, en kraftmåler som indikerer når riktig mengde trykk blir påført, og til og med noen få strekk å inkorporere etter massasje av forskjellige muskelgrupper. Disse programmene fjerner all gjetning i å bruke massasje-pistolen riktig og effektivt.

Therabody-appen lar deg også gå litt dypere inn i hva kroppen din trenger. Når den er koblet til telefonens helseapp eller treningsmåler, vil Therabody-appen anbefale spesifikke programmer basert på aktivitetene dine. Å fullføre en “løperestitusjon” etter en fem mils innsats, eller en “sykkelrestitusjon” etter en intens spinnklasse, var en game-changer – den vanlige grinete korsryggen og stramme hoftene mine var overraskende stille og mobile i timene (og dagene) etter treningen.

Du trenger ikke å være idrettsutøver eller engang en ivrig mosjonist for å finne bruk i Theragun Elite – det finnes rutiner rettet mot videospillgjenoppretting, lindring for vanlige plager som isjias og karpaltunnelsyndrom, og programmer for generell velvære.

Takket være Therabody-appen kan selv de mest uerfarne massasje-pistol brukerne høste Elites belønninger så snart de tar den ut av boksen.

Vår konklusjon

Theragun Elite er dyr, men det er absolutt verdt investeringen. Den passer ikke bare for erfarne idrettsutøvere, men også for nybegynnere, takket være Therabody-appen, som gir trinnvis veiledning og personlig tilpassede programmer.

 • Pris: Theragun Elite kan sammenlignes med prisen på en mellomstor tredemølle, men gir god valuta for pengene
 • Fordeler: Forbedrer bevegelsesområde, reduserer smerte og øker generell kondisjon
 • Målgruppe: Passer for både erfarne idrettsutøvere og nybegynnere

Theragun Elite er et høykvalitets massasjepistol som kan hjelpe med å redusere muskelspenninger og stress, forbedre søvn og helsen generelt. Den utmerker seg i kraft og ytelse sammenlignet med konkurrentene og tilbyr unike funksjoner som brukerguide og personlige programmer.

Den store fordelen med Theragun Elite er det brukervennlige grensesnittet og den grundige veiledningen via appen. Dette gjør det enkelt for alle å dra nytte av produktet uavhengig av erfaring og kunnskap om egen muskelanatomi.

I konklusjonen kan man si at Theragun Elite er et imponerende verktøy som hjelper brukere med å takle muskelspenninger og stress, og forbedre deres generelle velvære og fysiske ytelse.

Les vår test av massasjepistoler