Trigger Point Premium test: Er den en verdig testvinner?

Oppdatert:

Denne artikkelen inneholder annonsørlenker
 • Slik vurderer vi produktene

  Vi ønsker alltid å gjennomføre tester av produktene i virkeligheten når vi vurderer dem. Der det ikke er praktisk eller økonomisk gjennomførbart, baseres vurderingen vår på et mangfold av kriterier.

  Noen av disse kriteriene inkluderer pris, spesifikasjoner, tilbakemeldinger fra kunder, nettbutikkens omtaler, garantiperioden for produktet, overordnet kvalitet, samt tester utført av tredjeparter. Det er viktig å merke seg at ikke alle produktene vi omtaler, har gjennomgått virkelighetstesting av oss. Produktene vi omtaler er hentet fra nettbutikker som deltar i affiliate-programmer, og som gir provisjon for hvert salg.

  Våre testresultater reflekterer redaksjonens og skribentens egne meninger om de respektive produktene.

  Les mer her

I denne testen skal vi ta en grundig gjennomgang av Trigger Point Premium. Det er en massasjepistol som har vunnet en rekke tester, og da blir jo naturligvis også vi nysgjerrige – er den så godt som folk sier? Les videre for å finne ut om Trigger Point Premium er verdt pengene, eller om man burde styre unna.

Trigger Point Premium
logoen til Trigger Point Premium sin leverandør
Trigger Point Premium produktbilde

Spesifikasjoner

 • Behandlingsnivåer: 15 stk
 • Antall massasjehoder: 6 stk
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Støynivå: 50 db
 • Batteritid: 6 timer
Se tilbudet [Spar 36%]

Annonsørlenke

Fordeler

 • star iconHøy pulseringshastighet
 • star iconGod batterilevetid
 • star iconErgonomisk håndtak
 • star iconBra utvalg av massasjehoder
 • star iconMange forskjellige behandlingsnivåer
 • star iconBra LCD-display

Ulemper

 • minus iconIkke mye negativt å finne

Trigger Point Premium sitt design og funksjonalitet

Et veldig godt håndtak

Trigger Point Premium har et litt unikt håndtak, som vi her i redaksjonen er veldig fornøyd med. Vår erfaring er at et trekantet håndtak gir deg veldig mange flere muligheter enn et tradisjonelt håndtak. Hvis du for eksempel skal bruke den på ryggen alene så hjelper det veldig å kunne gripe håndtaket på mange forskjellige måter.

Noe av det første man merker når man prøver Trigger Point Premium er hvor komfortabelt grepet er. Man merker med en gang at produktet har høy byggekvalitet. Den sitter veldig godt i hånda selv om man for eksempel er litt svett.

Overraskende bra LCD-display

LCD-displayet på Trigger Point Premium gjør absolutt susen. Vi har tidligere vært borti massasjepistoler med dårlig display og det gjør hele opplevelsen overraskende mye dårligere. På displayet kan du se bl.a. batteritid og hvor mye kraft det er i massasjepistolen. Du kan også enkelt styre hastigheten.

Mange gode behandlingsnivåer

Trigger Point Premium har utrolige 15 forskjellige behandlingsnivåer som gjør at du enkelt kan finne den hastigheten som passer for det bestemte området du skal bruke den på. For å være helt ærlige så merket vi at man stort sett aldri vil trenge alle 15, men det er likevel greit å ha. Det er for eksempel enkelte muskler hvor man skal være litt forsiktig, mens det er andre hvor man kan kjøre på med mer kraft.

God batteritid

Når det kommer til batteritid så har Trigger Point Premium mer enn nok å komme med. Under testperioden merket vi aldri at batteriet ble et problem. Man får også med to batterier med en ladetid på 1,5 time per batteri.

Trigger Point Premium sin ytelse

Med en topphastighet på 3000 slag i minuttet føles denne massasjepistolen effektiv på store muskelgrupper som lår og biceps. Selv de største muskelknutene blir redusert raskt, og brukere vil merke en betydelig avslapping og reduksjon av ømhet etter bruk.

Trigger Point Premium produktbilde Trigger Point Premium
Se tilbudet [Spar 36%]

Annonsørlenke

Trigger Point Premium sine massasjehoder

Vår konklusjon

For noen kan nok Trigger Point Premium virke litt overkill, men dersom man først skal investere i en massasjepistol, så er den absolutt et godt valg. Alt fra førsteinntrykket på håndtaket til kraften i motoren er av høy kvalitet.

Vi merket at vi enkelt klarte å komme frem til de aller fleste muskler alene på grunn av det ergonomiske håndtaket, noe vi har hatt problemer med hos andre modeller.

Trigger Point Premium er et godt valg for både førstegangskjøpere samt profesjonelle utøvere som trenger å restituere raskt. Det følger med en enkel manual og dersom man trenger tips finner man alt man trenger på nett.

Alt i alt er vi veldig fornøyd med massasjepistolen og anbefaler den til alle som er ute etter en god massasjepistol.

Les vår test av massasjepistoler