Trigger Point Pro: Test og anmeldelse av massasjepistolen

Oppdatert:

Denne artikkelen inneholder annonsørlenker
 • Slik vurderer vi produktene

  Vi ønsker alltid å gjennomføre tester av produktene i virkeligheten når vi vurderer dem. Der det ikke er praktisk eller økonomisk gjennomførbart, baseres vurderingen vår på et mangfold av kriterier.

  Noen av disse kriteriene inkluderer pris, spesifikasjoner, tilbakemeldinger fra kunder, nettbutikkens omtaler, garantiperioden for produktet, overordnet kvalitet, samt tester utført av tredjeparter. Det er viktig å merke seg at ikke alle produktene vi omtaler, har gjennomgått virkelighetstesting av oss. Produktene vi omtaler er hentet fra nettbutikker som deltar i affiliate-programmer, og som gir provisjon for hvert salg.

  Våre testresultater reflekterer redaksjonens og skribentens egne meninger om de respektive produktene.

  Les mer her

Trigger Point Pro er et populært verktøy innen massasje og velvære. Denne massasjepistolen skiller seg ut med sitt flotte design og kraftige motor. Den har blitt et populært valg blant folk som ønsker å lindre muskelspenninger og få en dypere massasje hjemme.

Trigger Point Pro
logoen til Trigger Point Pro sin leverandør
Trigger Point Pro produktbilde

Spesifikasjoner

 • Hastigheter: 5
 • Massasjehoder: 8
 • Støynivå: 65 dB
 • Behandlingsdybde: 16 mm
 • Batteritid: 6 timer
Se tilbudet [Spar 40%]

Annonsørlenke

Fordeler

 • star icon2 års garanti
 • star iconErgonomisk design
 • star iconGod batteritid

Ulemper

 • minus iconLitt tung

Massasjepistolen er utformet for å nå dypt inn i muskelvevet, slik at den kan frigjøre triggerpunkter og forbedre blodsirkulasjonen. Dens effektivitet og brukervennlighet har gjort den til et ypperlig verktøy for både amatører og profesjonelle massører. Påliteligheten og effektiviteten til Trigger Point Pro massasjepistol gjør den til et nyttig redskap for økt velvære og avslapning.

Med et godt utvalg av hastigheter og utskiftbare hoder, kan Trigger Point Pro massasjepistol tilpasses ulike typer muskelgrupper og prestasjonsnivåer. Dette gjør den til et allsidig verktøy for dem som søker et pålitelig apparat for massasje og behandling av muskelspenninger.

Funksjoner og tekniske spesifikasjoner

Trigger Point Pro (M16) massasjepistol er designet for å lindre muskelsmerter og ømhet etter trening eller lange arbeidsdager. Denne massasjepistolen tilbyr en kraftig motor, flere behandlingsnivåer og en LED-skjerm som gir brukerne en enkel og effektiv måte å stimulere musklene på og bidra til økt blodsirkulasjon og raskere restitusjon.

Motoren i Trigger Point Pro er kraftig og gir en dyp og effektiv massasje. Dette gjør at den kan nå inn i de dypeste muskellagene og dermed løse opp stramme og ømme muskler. Massasjepistolen har en behandlingsdybde på opptil 16 mm, som gir en kraftig og presis massasje.

Trigger Point Pro tilbyr forskjellige behandlingsnivåer for å tilpasse massasjen etter individuelle behov. Det inkluderer justerbar frekvens på slag per minutt, som gir en tilpasset behandlingsopplevelse, og lar brukerne finne det perfekte behandlingsnivået for deres spesifikke muskelgruppe og ømhet.

På massasjepistolens håndtak er det en LED-skjerm som viser batteristatus, behandlingsnivå og frekvens. Skjermen er svært brukervennlig og gjør det enkelt for brukerne å justere innstillingene når det trengs.

 • Motor: Kraftig og solid
 • Behandlingsdybde: Opptil 16 mm
 • Behandlingsnivåer: Justerbare frekvenser på slag per minutt
 • LED-skjerm: Viser batteristatus, behandlingsnivå og frekvens
 • Perfekt for: Løse opp muskelspenninger etter trening, turer eller lange arbeidsøkter

Trigger Point Pro (M16) massasjepistol er en pålitelig og effektiv enhet som hjelper brukerne å lindre muskelømhet og forbedre ytelsen. Med sin kraftige motor, justerbare behandlingsnivåer og lettlest LED-skjerm, er det et ideelt verktøy for alle som ønsker en dyptgående og tilpasset massasjeopplevelse.

Trigger Point Pro produktbilde Trigger Point Pro
Se tilbudet [Spar 40%]

Annonsørlenke

Gjennomgang av design og størrelse

Trigger Point Pro (M16) massasjepistol er et populært verktøy for å behandle muskelknuter og forbedre muskelspenning. I denne gjennomgangen vil vi se nærmere på design, størrelse, vekt og kvalitet av denne massasjepistolen.

Designet av Trigger Point Pro (M16) er både funksjonelt og estetisk tiltalende. Den har et ergonomisk håndtak som gjør det enkelt å holde og manøvrere massasjepistolen. Pistolen har også en kraftig motor som gir effektive og dype vibrasjoner for å løsne stive muskler. Med fem justerbare behandlingsfrekvenser og 16 mm slagdybde / amplitude, kan brukere enkelt tilpasse massasjeteknikkene etter eget behov.

Når det gjelder størrelse er Trigger Point Pro (M16) et kompakt og bærbart verktøy. Massasjepistolen veier 2 kg, noe som gjør den enkel å bære med seg og bruke i forskjellige treningsmiljøer eller i hjemmet. Det lette, men robuste designet bidrar til brukervennligheten og allsidigheten til denne massasjepistolen.

Kvaliteten på Trigger Point Pro (M16) er også imponerende. Med åtte forskjellige massasjehoder inkludert, gir denne massasjepistolen en allsidig og målrettet behandling for et bredt spekter av muskelgrupper og områder. I tillegg, har massasjepistolen et støynivå på 65 dB, noe som gjør den relativt stillegående og mer behagelig å bruke.

Batteritiden til Trigger Point Pro (M16) er et annet positivt aspekt. Med en batteritid på opptil 12 timer kan brukere bruke massasjepistolen over lengre tid, noe som er ideelt for idrettsutøvere og de som krever regelmessig muskelbehandling.

Trigger Point Pro (M16) massasjepistol kommer med en praktisk oppbevaringseske, noe som gjør det enkelt å organisere og beskytte både massasjepistolen og de forskjellige massasjehodene under transport og lagring. Dette understreker kvaliteten og brukervennligheten som kjennetegner denne massasjepistolen.

Massasjehoder og tilbehør

Trigger Point Pro (M16) massasjepistol kommer med en rekke massasjehoder og tilbehør for å sikre en effektiv og tilpasset massasjeopplevelse for brukeren. Disse inkluderer flate hodet, ballen, gaffelhode og kjeglehode.

Flate hodet er et allsidig massasjehode som passer for de fleste muskelgrupper og gir en jevn og dyp massasje. Dette hodet kan brukes på både store og små muskler, og gir en jevn trykkfordeling over det behandlede området.

Ballen er et rundt massasjehode som passer perfekt for større muskelgrupper, som for eksempel rygg og lår. Den runde formen gir effektiv og dyp muskelavslapping og stimulering, og den er ideell for å nå dypere vev og lindre muskelspenning.

Gaffelhode er spesielt designet for massasje av nakke- og skulderområdet. Med to pigger som kan gli langs ryggraden, gir dette hodet en målrettet og effektiv behandling av ømme muskler og stive ledd i dette problematiske området.

Kjeglehode er det minste og mest presise massasjehodet, og er perfekt for å fokusere på spesifikke triggerpunkter og områder med høy muskelspenning. Kjeglehodet er ideelt for punktbehandling og gir rask lindring fra knuter og stramme muskler.

I tillegg til massasjehodene, leveres Trigger Point Pro (M16) i en solid og egnet reiseveske, som beskytter massasjepistolen og tilbehøret effektivt under transport. Denne reisevesken gjør det enkelt å ta med massasjepistolen på tur og sørger for at du alltid har tilgang til effektiv muskelbehandling, uansett hvor du er.

Batteri og batteritid

Trigger Point Pro massasjepistol er utstyrt med et kraftig batteri som sikrer lang batteritid og effektiv bruk. Dette gjør at brukeren kan nyte avslappende massasjer uten å bekymre seg for å lade enheten ofte.

Batteriet på massasjepistolen er oppladbart, og kommer med en hurtiglader som sikrer rask og effektiv lading. Dette betyr at du kan være trygg på at Trigger Point Pro alltid er klar til bruk når du trenger det. En kort oppladningstid er en stor fordel, spesielt for folk som er på farten eller har en hektisk hverdag.

Lang batteritid er et viktig aspekt for en massasjepistol, og Trigger Point Pro (M16) viser seg å ha et imponerende batteri som sikrer langvarig bruk uten behov for hyppige ladepauser. Dette gir deg muligheten til å slappe av og fokusere på å få mest mulig nytte av massasjen, enten det er etter en treningsøkt, en lang dag på jobben, eller for å lindre ømme muskler og skuldre.

En annen fordel med Trigger Point Pro massasjepistolen er at den er enkel å ta med seg på reise, takket være batteri og den medfølgende reisevesken. Med lang batteritid og hurtiglading kan du enkelt og når som helst bruke massasjepistolen for å lindre muskelspenninger og ømhet mens du er på farten eller borte fra hjemmet.

Pris og tilbud

Trigger Point Pro massasjepistol er et populært valg for mange som ønsker en effektiv og kraftig massasjepistol til en konkurransedyktig pris. Det finnes ulike alternativer og pakkeløsninger tilgjengelig for kjøp, slik at du kan finne den som passer best for deg og ditt behov. Prisene varierer avhengig av modell og tilleggsutstyr, men generelt kan du forvente å betale et sted mellom 3.000-5.000 kr for en Trigger Point Pro massasjepistol.

Sammenlignet med konkurrenter som Theragun Pro og Hypervolt, tilbyr Trigger Point Pro en lignende ytelse og funksjonalitet, men ofte til en lavere pris. Dette gjør den til et attraktivt valg for de som ønsker å få mest mulig verdi for pengene sine. Det er verdt å merke seg at best i test 2023-rangeringer kan påvirke prisene, så det kan være lurt å holde øye med eventuelle kampanjer eller tilbud som kan gjøre massasjepistolen enda mer økonomisk.

Når det gjelder tilbud, er det ikke uvanlig at sportsbutikker og nettbutikker har kampanjer der de reduserer prisen på Trigger Point Pro massasjepistol og tilbehør. Det kan lønne seg å sjekke nettbutikker og lokale forhandlere jevnlig for å få tak i de beste tilbudene.

I tillegg til pris og tilbud, er det viktig å vurdere faktorer som kvalitet, ytelse og brukervennlighet når du skal kjøpe en massasjepistol. Trigger Point Pro har fått gode tilbakemeldinger fra brukerne og har et godt rykte i markedet som et pålitelig og effektivt verktøy for muskelhelse og velvære.

Trigger Point Pro produktbilde Trigger Point Pro
Se tilbudet [Spar 40%]

Annonsørlenke