Vivagun – PRIME 3.0 Test: Er den så god som folk sier?

Oppdatert:

Denne artikkelen inneholder annonsørlenker
 • Slik vurderer vi produktene

  Vi ønsker alltid å gjennomføre tester av produktene i virkeligheten når vi vurderer dem. Der det ikke er praktisk eller økonomisk gjennomførbart, baseres vurderingen vår på et mangfold av kriterier.

  Noen av disse kriteriene inkluderer pris, spesifikasjoner, tilbakemeldinger fra kunder, nettbutikkens omtaler, garantiperioden for produktet, overordnet kvalitet, samt tester utført av tredjeparter. Det er viktig å merke seg at ikke alle produktene vi omtaler, har gjennomgått virkelighetstesting av oss. Produktene vi omtaler er hentet fra nettbutikker som deltar i affiliate-programmer, og som gir provisjon for hvert salg.

  Våre testresultater reflekterer redaksjonens og skribentens egne meninger om de respektive produktene.

  Les mer her

Vivagun – PRIME 3.0 er en veldig populær massasjepistol her i Norge. Det er mange fysioterapeuter og idrettsutøvere som har satt massasjepistolen i arbeid, så da tenkte vi at vi skulle gjøre det samme.

Vi har tatt en grundig gjennomgang av Vivagun – PRIME 3.0 og samlet alt du trenger å vite før du eventuelt skal bestille din egen. I testen har vi sett på alt fra design til ytelse og batteri.

Vivagun Prime 3.0
logoen til Vivagun Prime 3.0 sin leverandør
Vivagun Prime 3.0 produktbilde

Spesifikasjoner

 • Hastigheter: 6
 • Massasjehoder: 12
 • Behandlingsdybde: 12 mm
 • Batteritid: 14-24 timer
 • Ladetid: 4-6 timer

Fordeler

 • star iconLang batteritid
 • star iconLavt støynivå
 • star iconOversiktlig LED-display
 • star iconMange massasjehoder
 • star iconImponerende slagdybde
 • star iconHøy maksimal behandlingsfrekvens
 • star iconInkludert reiseveske

Ulemper

 • minus iconIkke ergonomisk håndtak

Vivagun – PRIME 3.0 oppsummert

Vivagun – PRIME 3.0 er storebroren til PRIME 2.0, og det har blitt gjort en rekke oppgraderinger. Vi har ikke testet den tidligere modellen enda, men PRIME 3.0 har blant annet økt slagdybde og flere behandlingsnivåer, noe som gjør den til et enda tryggere kjøp.

Støynivået på Vivagun – PRIME 3.0 er lavt, på omtrent 45 dB, noe som gir en behagelig og stille massasjeopplevelse. Batteritiden er også bemerkelsesverdig, der massasjepistolen kan benyttes i opptil 24 timer. Den kommer med et oversiktlig LED-display og en praktisk reiseveske for enkel transport.

Med sin imponerende slagdybde og lange batteritid er Vivagun – PRIME 3.0 et godt alternativ for de som ønsker effektiv og lindrende massasje.

Vivagun – PRIME 3.0 sitt tilbehør

Den kompakte reisevesken er både elegant og gir god beskyttelse for massasjepistolen og tilbehøret. VivaGun Prime leveres med en egen reiseveske, som er romslig med egne lommer for alle massasjehodene, noe som er praktisk for organisering. I tillegg finnes det et eget oppbevaringsrom i toppen av vesken, der du kan plassere brukerveiledningen og eventuell annet utstyr.

Reisevesken er laget av solide materialer som beskytter massasjepistolen mot tøff behandling, noe som gjør den ideell for å ta med på reiser, også på flyturer.

Vivagun Prime 3.0 produktbilde Vivagun Prime 3.0

Vivagun – PRIME 3.0 spesifikasjoner

Dybde og hastighet

Det første vi la merke til med Vivagun – PRIME 3.0 er slagdybden på 12 millimeter. Dette indikerer at massasjepistolen kan gi en dypere massasje enn mange andre modeller. Etter å ha prøvd den på ulike muskelgrupper, kan vi bekrefte at massasjen føles både dypt og behagelig.

Vivagun – PRIME 3.0 tilbyr også 7 behandlingsnivåer med en frekvens som varierer fra 1600 til 3200 slag per minutt. Dette gir deg muligheten til å tilpasse behandlingen etter dine behov.

12 ulike massasjehoder

Vivagun – PRIME 3.0 inkluderer 12 ulike massasjehoder som er spesielt designet for forskjellige muskelgrupper, noe som gjør det enkelt å finne den rette behandlingen for hele kroppen.

Imponerende batteritid

VivaGun Prime 3.0 har en batteritid på opptil 24 timer ved laveste behandlingsnivå og 12 timer ved det høyeste behandlingsnivået. Dette er langt bedre enn konkurrentene som ofte har en batteritid på kun 2-3 timer.

Støynivå

Takket være VivaQuiet-teknologien er støynivået for VivaGun Prime 3.0 så lavt som 45 dB. Dette gjør det mulig å bruke massasjepistolen mens man ser på film eller TV uten forstyrrelser.

Praktisk LED-display

VivaGun Prime 3.0 har et LED-display på baksiden som gir deg full oversikt over valgt behandlingsnivå. Du kan enkelt justere behandlingsnivået ved å trykke på touch-skjermen. LED-displayet viser også gjenværende batteriprocent, noe som er svært praktisk og brukervennlig.

Les vår fulle test av massasjepistoler